DAY 208. prinsippfast

The grand project. Prosjektet. Hva var det det handlet om igjen? Å finne tilbake til de viktige tingene i livet, å leve fullt og helt? Vel, det er på tide å holde fast i prinsippene 
http://mycaliforniagirl.tumblr.com/post/36526065442/this-is-your-on..

Det er så lett å la seg lure. Å la seg rive med i dagene som tilsammen utgjør det vi kaller hverdager. De dagene det tross alt er flest av, de dagene som som regel ikke finner veien inn i familiealbumene. Dagene blir like, de går i ett. Alltid ventende til det som snart skal skje. Alltid på vent. Hvorfor?
Det er ikke nok. På langt nær. Det er ikke nok for for å danne grunnlaget for det som faktisk utgjør livet vi lever.. Er det?
Når luktet du sist på tomatene før du kjøpte dem? Virkelig sniffet inn den søte karismatiske lukten? Når kledde du deg sist naken forann speilet og var takknemlig for at du har en kropp som fungerer, smilte til deg selv i visshet om at ikke ikke er syk?
Når smakte du sist på noe du aldri har smakt før, kjente smakene i munnen. De ugjenkjennelige av det du aldri har smakt før. Når gledet du sist et medmenneske uten tanke på å få noe igjen?
Når tenkte du sist at "akkurat nå, - akkurat nå er livet helt...perfekt?"

Ta tak i dagene. De som utgjør livet. Spre smil og gled deg over alt det som faktisk fungerer fremfor alle de tingene som kunne vært bedre.
Jeg gleder meg. Jeg er her og nå. Tenker at " akkurat nå, akkurat nå er livet godt". 
Tenker over det og blir bevisst. På den deilige smaken av vin, varmen fra peisen, vissheten om at kjærligheten sitter i nabostolen og redigerer bilder.  Tar et glass vin og lever livet i ekte prosjektånd. Do join if you feel like it! hva gjør du akkurat nå?

No comments:

Post a Comment

feel free to comment:)